Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Make upptäckte att frun föddes som man – begär skilsmässa

Nyheter | 28/11/2012 19:29

Kärleksparet hade varit gifta i 19 år när maken fick reda på att hans fru föddes som man. Nu kräver han skilsmässa. "Min värld rasade samman".

ANTWERPEN. Den 64-årige belgiske mannen hade varit gift med den 46-åriga kvinnan i 19 år när hennes kusin avslöjade hemligheten. Hon föddes som man men genomgick ett könsbyte innan bröllopet.

– Min värld rasade samman på några sekunder. Jag var helt förfärad. Det känns som att jag blivit bedragen i nästan 19 års tid, säger mannen enligt The Telegraph.

Kvinnan sa att hon åt p-piller

64-åringen förklarar att han aldrig ens tänkt tanken att hans fru skulle kunna ha varit en man. Han beskriver henne som väldigt vacker, attraktiv och feminin men säger att hennes svek är för stort för att förlåta.

– Hon var 27 när vi träffades och jag, som var 44 och redan hade barn, blev så glad när hon sa att hon inte ville ha barn. Nu förstår jag varför hon alltid använde glidmedel, det är tydligen vanligt bland transsexuella, säger maken.

Maken: först varför hon var dålig på att stryka

64-åringen har försökt slänga ut sin förra fru men fått nej från tingsrätten. Tills vidare bor de under samma tak men sover i olika rum och pratar knappt med  varandra. Trots att mannen nästan enbart har goda saker att säga om kvinnan är inte förlåtelse ett alternativ.

– Jag vill bara ha henne ur mitt liv, säger han till The Telegraph, och fortsätter:

– Hon har alltid varit en bra mor till mina barn och en fantastisk kock, även om hon inte var så bra på att städa och stryka – och nu vet jag varför.