Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bästa Youtube-skämten 2012

Nyheter | 19/12/2012 07:50

Om det inte finns på Youtube har det aldrig hänt. 2012 blev året där välplanerade skämt skedde i hissar, i små städer och på chatroulette. Nyheter24 har plockat fram de tio bästa skämten från året som har gått.

10. Att klä ut sig till förrymd fånge och be om hjälp med att rymma är ingen bra idé. Se bara på allmänhetens reaktioner. På tionde plats kommer det episka "Prison break" skämtet. 

9. Det behöver inte vara svårt att skrämma folk, allt du behöver är en dräkt. Den här snögubben som singlar in på plats nio. 

8. Att åka kollektivt kan vara monotont. Dock inte under detta skämt där resenärer plötsligt tar av sig byxorna i New Yorks tunnelbana. Den byxlösa tunnelbanefärden hamnar på en åttondeplats på Nyheter24:s lista. 

7. Oh oh... Vem tryckte på knappen? Den här dramatiska uppvisningen på ett litet torg någonstans i Belgen blev något av en upplevelse för alla som såg den. Spoiler varning - det är en reklamkampanj. Likväl förtjänar den en sjundeplats på listan. 

6. Den här "tjejen" satte griller i huvudet på många intet ont anande killar. På en sjätteplats kommer skämtet som gjorde att "Chatroulette" aldrig mer blev sig likt. 

5. Dinosaurier finns inte - eller? Medan poletten trillar ner hinner tyrannousaurus terror sätta skräck i en mindre stad. Något som förtjänar en femteplats.  

4. Håll i stången för guds skull! Plötsligt rasar golvet i hissen. 

3. Det var många hiss-skämt på tapeten i år. I en av årets osoftaste hissfärder kommer ett lik till liv och skapar panik, något som motiverar en tredjeplats på listan. 

2. Den majoriteten av människorna som bor i Aspen, Colorado är vita. Därför bestämde sig komikern Colton Dunn för skoja lite med invånarna. Och visst fungerar det. På andra plats kommer "Möt en svart person." 

1. Helt plötsligt stannar hissen och en spökflicka dyker upp. Det är ett under att ingen går till attack mot henne. Imponerande skådespel och bra regi gör att hiss-spöket är det bästa skämtet på Youtube i år.