Ostbågarna blev en inbrottstjuvs fall.
Ostbågarna blev en inbrottstjuvs fall. - Foto: Scanpix/Montage

Inbrottstjuv lämnade ostbågespår - åkte fast

En man i South Carolina trodde att han kunde komma undan med ett inbrott. Men han skulle ha tänkt på att kolla påsen med ostbågar under flykten.


Inte det första ostbågsrelaterade brottet

Austin Lee Westfall Preslers ostbågsbrott är det tredje brottet som involverar osbågar under den senaste tiden i USA. I november förra året slog 23-åriga Deby Mejia sin 10-åriga syster medvetslös efter att ha ertappat henne med att äta ostbågar.

Tidigare i september greps 49-åriga David Scott i St. Louis efter att ha huggit ihjäl en annan man över en påse ostbågar.

SOUTH CAROLINA. De flesta brottslingar grips efter att ha blivit anmälda till polisen. Men då och då åker vissa fast under de mest märkligaste omständigheterna. En av dessa är Austin Lee Westfall Presler i Kershaw County, South Carolina, som åkte fast till följd av hans ostbågar.

Presler greps i sitt hem efter att han hade gjort inbrott i en butik. På plats hade han stulit öl, cigaretter, energidrycker och snacks. Snacksen, i form av en påse ostbågar, blev hans fall.

När han lämnade butiken råkade han göra hål på påsen som läckte ostbågar hela vägen hem. Problemet för honom var att deta skapade ett spår. Ett spår som polisen senare enkelt följde och kunde gripa Presler på plats i hans hem.

Presler satt inte anhållen länge dock. Han släpptes senare mot borgen på 15 000 dollar, motsvarande ungefär 103 700 kronor, skriver NortheastColumbia.Patch.com.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/