Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Inbrottstjuv lämnade ostbågespår - åkte fast

- 11/01/2013, 12:22 -
Ostbågarna blev en inbrottstjuvs fall.

Ostbågarna blev en inbrottstjuvs fall.

Scanpix/Montage

En man i South Carolina trodde att han kunde komma undan med ett inbrott. Men han skulle ha tänkt på att kolla påsen med ostbågar under flykten.

SOUTH CAROLINA. De flesta brottslingar grips efter att ha blivit anmälda till polisen. Men då och då åker vissa fast under de mest märkligaste omständigheterna. En av dessa är Austin Lee Westfall Presler i Kershaw County, South Carolina, som åkte fast till följd av hans ostbågar.

Presler greps i sitt hem efter att han hade gjort inbrott i en butik. På plats hade han stulit öl, cigaretter, energidrycker och snacks. Snacksen, i form av en påse ostbågar, blev hans fall.

När han lämnade butiken råkade han göra hål på påsen som läckte ostbågar hela vägen hem. Problemet för honom var att deta skapade ett spår. Ett spår som polisen senare enkelt följde och kunde gripa Presler på plats i hans hem.

Presler satt inte anhållen länge dock. Han släpptes senare mot borgen på 15 000 dollar, motsvarande ungefär 103 700 kronor, skriver NortheastColumbia.Patch.com.