Skriver sms till pojkvän – går rakt ner i iskall kanal

Den 27-åriga kvinnan tittar ner på telefonen och går rakt ner i en iskall kanal. "Jag har lärt mig en läxa och kommer att vara mer vaksam framöver", säger den generade kvinnan.


Liknande fall

Nyheter24 har tidigare skrivit om en sms:ande man som inte märkte att han gick rakt emot en stor björn. Se klippet här.

BIRMINGHAM. Laura Safe från Birmingham är ett utmärkt exempel på varför man inte bör skriva sms samtidigt som man promenerar. 27-åringen fastnade på en övervakningsfilm i Birmingham när hon gick rakt ner i en iskall kanal – och har nu blivit känd över hela Storbritannien.

– Jag trodde att isen var asfalt eftersom det såg så mörkt ut i ögonvrån, förklarar hon för Daily Mail, som är en i raden av brittiska medier som uppmärksammat händelsen.

"Han är en riktigt hjälte"

En förbigående man försökte varna Safe precis innan hon gick över kanten, men det var för sent. Hon föll rakt ner i det iskalla vattnet och räddades av personal på en närliggande restaurang.

– En man kom springandes i sann Baywatch-stil, tog min hand och drog upp mig. Han är en riktig hjälte och räddade mitt liv, säger Safe till Daily Mail och förklarar att hon i framtiden borde kallas Laura Unsafe.

Se olyckan här:

Om klippet inte fungerar kan du se det här.

/
SMS
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!