Vilken version föredrar du?
Vilken version föredrar du? - Foto: Ap / Carolyn Kaster / SCANPIX

"BadLipReading" gör om Obamas invigning

Se och lyssna på presidentens invigning - som den borde ha sett ut.


Att förstå vad en person säger enbart av att läsa på dennes läppar är en konst som få personer, som inte är hörselskadade, klarar av.

Personerna bakom Youtube-kontot "BadLipReading" tillhör kategorin som inte klarar av att läsa läppar. Men å andra sidan har detta blivit kontots nisch.

För vad är inte roligare än att höra president Obama säga "Jag är stolt att säga din mamma tog en Cosby-tröja", "Elvis Presley hade sex appeal" och "Det finns två olika Einstein"? 

Det är ju sånt man förväntar sig av en presidentinvigning. Se klippet här: 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Huawei får ta del av hemlig information

1 timme sedan
Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

1 timme sedan
En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.