- Foto: whnt

Man kraschar med ambulans - snor häst

Han körde berusad och blev intagen på sjukhuset. Där snodde han en ambulans som han kraschade. Då försökte han ta två hästar istället.


Mugshots

Ordet ”mug” kommer från 1700-talets England där ordet var slang för ansikte. Tillvägagångssättet uppfanns av Allan Pinkerton som en bättre version av dåtidens ”vilda västern” skisser. Tidigare var de arresterade tvungna att fotograferas med skyltar där all deras personinformation syntes. Nuförtiden är alla uppgifter datoriserade.  

USA. Efter en kväll med fyllekörning arresterades Matthew Anderson Todd av polisen och blev intagen på sjukhus på grund av sitt tillstånd.

Väl på sjukhuset fortsatte de brottsliga handlingarna då Todd smet i en ambulansbil som han strax därefter kraschade. I närheten fann han en lada med hästar.

Den första hästen han försökte bestiga var en vild hingst. Todd siktade därför in sig på en lugnare häst, men även här skulle det visa sig bli problem. Karatefyllans konster till trots lyckades han inte sadla ens den lugna hästen. 

Todd såg ingen annan utväg än att fly fältet och hitta en personbil som han flydde i, och kraschade igen. 

Han bytte bil och lyckades slutligen komma hem efter sin helkväll. 

Där hade han kanske kunnat spendera sina dagar i lugn och ro, om det inte vore för att han hade så ont i kroppen. Därför åkte han till sjukhuset igen där han arresterades, det skriver GawkerDet är oklart om Todd fortfarande är full. 

Titta på videon om du vill se mer av Todd. 


/
USA
/
/
/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.