Lustgasinhalerande man sänktes av polisen

Inhalerade tills han stupade. Mannen hade utrustat bilen med en lustgasbehållare och en massa ballonger. Till slut kunde han gripas.


Detta är lustgas

I slutet av 1700-talet upptäckte man att lustgas kan ge en känsla av eufori och även stilla smärtor.Vid kontrollerad användning är ämnet relativt ofarligt. 

I Sverige används lustgas framför allt som smärtstillande inom vården. Till exempel vid förlossningar eller för att inleda full narkos, skriver Wikipedia.

LOS ANGELES. En mycket långsam biljakt som avslutades med en spikmatta ledde till att Jorge Leonardo Sanchez, 24, kunde gripas.

Han var efterlyst för rattfylleri - men när polisen kom fram till Sanchez bil visade det sig att alkohol inte var det enda som 24-åringen hade konsumerat. 

Med hjälp av en behållare fyllde Sanchez nämligen på ballong efter ballong med lustgas. Några valde han att spräcka, andra valde han att inhalera.

Till slut fick poliserna nog. Då krossade de bilrutan, drog ut den misstänkte från förarsätet och brottade ner honom på marken. Se gripandet här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kristdemokraterna vill se mer kärnkraft i Europa. En fråga som partiet planerar att driva i EU-valet, enligt ett pressmeddelande.

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

1 timme sedan
Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

1 timme sedan
Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Örnsköldsvik: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka på Terminalvägen i Svartby.", skriver polisen på sin hemsida.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

1 timme sedan
Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.