Skulpturen hyllas nu på Facebook.
1 av 3
Skulpturen hyllas nu på Facebook.
Den blev cirka 3,5 meter hög.
2 av 3
Den blev cirka 3,5 meter hög.
Så här såg efterbilden ut.
3 av 3
Så här såg efterbilden ut.

Byborna rasade mot tre meter hög snöpenis

Kompisgängets snöskulptur togs inte emot väl av byborna som krävde att den skulle tas bort: "Skulpturen är officiellt nere".


SOUTH KINGSTOWN. Polisen fick rycka ut till Raylene Worthingtons hem i South Kingstown flera gånger efter att grannskapet hade larmat.

Larmet gällde varken våld, bråk eller något annat typiskt brott. Nej, polisen hade larmats på grund av en 3,5 meter hög snöpenis som Raylenes son hade byggt med sina kompisar. Och i takt med att bybornas ilska växte valde mamman till slut att riva snöskulpturen.

– Det är bara ett par stora bollar kvar nu. Någon ringde mig och sa att polisen var i min trädgård för att det kom för mycket trafik. Storyn blev för stor, det var roligt, men jag fick nog, säger hon till Huffington Post.

Lyckligtvis hyllas snöpenisens minne på internet i form av en Facebooksida. På sidan skriver konstnärerna bakom penisen:

"Skulpturen är officiellt nere. Nog spänning för två dagar. Det som startade som ett oskyldigt skämt blåstes upp av personer som har något annat att göra än att klaga. Livet är kort.. fortsätt le.. och ha kul".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!