- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Åttaåring stängdes av från skolan - luktade illa

Den åttaåriga flickan har varit avstängd i totalt 24 dagar på grund av sin kroppslukt. "Hon badar varje dag", säger mamman.


Avstängd från universitetet för fotlukt

En holländsk student blev avstängd från Erasmus universitet i Nederländerna för att hans fötter luktade illa. 

Föreläsare och andra studenter på universitetet sa att det var omöjligt att koncentrera sig på grundav odören. 

Efter tio år av rättsliga processer fick studenten rätt i domstol 2009. Universitetet hade inte rätt att stäng av någon på grund av deras illaluktande fötter. 

TENNESSEPersonalen säger att hon luktar så illa att hon stör både elever och lärare. Lärare på skolan har frågat den åttaåriga flickan när hon badade senast och då ska flickan ha svarat att hon inte mindes. Flera gånger har hon därför stängts av.

Flickans mamma, Krystal Hensley, säger dock att åttaåringen badar dagligen.

– De säger bara att det är en illa lukt. Hon badar varje dag men när de frågar henne när hon badade senast så minns hon inte. Hon har varit hos en läkare och det är inte ett medicinskt problem, säger hon till WSAV. 

Sedan oktober har flickan nu varit avstängd flera gånger om. Totalt har hon varit avstängd 24 dagar. Senast förra veckan blev hon hemskickad på grund av att hon luktat illa. 

– Skolan skickar hem henne minst en gång i månaden. Du går till skolan för att lära dig, inte för att bli hemskickad, säger Krystal Hensley till WSAV


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!