Holmes och Kelley arresterades båda.
Holmes och Kelley arresterades båda. - Foto: Greenwood Police

Pantsatte vigselringen – för att köpa sex

Marvin Holmes II lämnade sitt hem arg efter att ha bråkat med sin fru. Bråken lär knappast minska efter att han senare pantsatte sin vigselring för att köpa sex.


Crack

Crack tillverkas genom att koka samman bikarbonat, kokain och vatten vilket sänker kokpunkten och gör det enklare att röka. Crack är mycket beroendeframkallande men har egentligen aldrig fått fäste i Sverige.

GREENWOOD. Vågar man gissa på att Marvin Holmes II, 32, inte är en gift man speciellt länge till? Efter att ha blivit osams med sin fru valde Holmes nämligen att pantsätta sin vigselring för att sedan använda pengarna för att köpa sex. Oturligt nog, för Holmes skull, var den prostituerade Rhonda Kelley ett känt ansikte för polisen i Greenwood efter att ett flertal gånger tidigare gripits för just prostitution.

Rökte crack

Holmes sa senare till polisen att han hade träffat Kelley som frågat honom om han "ville ha lite kul" och om han hade några pengar. Han ville gärna "ha kul" men saknade pengar så han och Kelley körde till en pantbank där hon gick in och pantsatte hans vigselring. Pengarna använde hon till att köpa crack, som hon sedan rökte i hans bil, enligt wyff4.

Hittade pantbankskvittot

Enligt Holmes stannade det hela där eftersom Kelley uppträdde konstigt och var nervös när de skulle inleda sin sexuella aktivitet. I stället skjutsade han henne tillbaka till det gatuhörn där han från början plockat upp henne och det var då polisen ska ha ingripit.

Under genomsökningen av bilen hittade polisen, förutom kvittot på den pantsatta vigselringen, även marijuana som enligt polisen tillhörde Kelley. De båda arresterades.

/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tysk gripen för spionage i Europaparlamentet

Apple tappar stort i Kina

Apples Iphone-försäljning i Kina rasade med 19 procent under första kvartalet. Det var den sämsta utvecklingen sedan pandemin slog till 2020, enligt siffror från den oberoende analysfirman Counterpoint.

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Tjetjeniens hårdföre ledare Ramzan Kadyrov uppges vara svårt sjuk i pankreatit. Nu planerar Kreml för regimskifte i den ryska delrepubliken, hävdar ryska oberoende Novaja Gazeta. En hårdför befälhavare nämns som möjlig efterträdare.

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.