Penisstorleken viktigare än tidigare trott.
Penisstorleken viktigare än tidigare trott. - Foto: SCANPIX/SWEDEN

Nu vetenskapligt bevisat – kvinnor föredrar män med stora penisar

Det är dags att sluta ljuga nu. En ny vetenskaplig studie visar att storleken faktiskt HAR betydelse.


Störst

Världens största penis sitter på Jonah Falcon som Nyheter24 skriver om här.

Australiensiska forskare har slutligen lyckats bevisa något som män i alla tider påstått inte är sant. Kvinnor föredrar helt enkelt män med stor penis. I alla fall enligt forskaren Brian Mautz som ligger bakom en studie som presenteras i Proceeding of the National Academy of Science.

– Penisstorleken påverkar mannens attraktionskraft, säger Mautz till NBC.

Lika viktigt som breda axlar

Tidigare forskning har indikerat att kvinnor som grupp dras till stora män, något som dock ansetts vara sexistiskt och dessutom vetenskapligt osäkert. Mautz och hans team kan nu överbevisa de gamla teorierna. Åtminstone delvis, precis som tidigare rapporterat föredrar kvinnor långa män med breda axlar och smala höfter. Men enligt den nya forskningen så är storleken på mannens penis precis lika viktiga som nyss nämnda attribut.

Viktigast för långa män

Vad som dessutom visas i studien är att ju högre BMI kvinnan i fråga har, desto viktigare är mannens penisstorlek för hans attraktionsvärde. Dessutom är det viktigare för långa män att ha stor penis.

– En lång man måste kanske ha en oproportionerligt stor penis för att sticka ut, spekulerar Mautz om orsaken till detta.

Testerna utfördes med hjälp av 105 australienska kvinnor med snittålder på 26 år som genomfört anonyma tester med hjälp av datorgenererade figurer.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinstlyft för Hemnet

Stort vinstfall för JM

Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.

Halverad vinst för Boliden

Gruvbolaget Boliden gjorde en rörelsevinst på 1 615 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 3 405 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Hedemora rapporterar om trafikolycka

"En bilist har kört i diket på Brändas väg öster om Vikmanshyttan", skriver polisen på sin hemsida.

Viaplay ska stoppa kontodelare – åtgärder väntas

Det krisdrabbade Viaplay vill få stopp på delningen av konton – utvecklingen är inte hållbar, menar tv-bolagets vd. Till sommaren väntas omfattande åtgärder.