Han har ätit 5 000 insektsarter på elva år

Tvåbarnspappan David Gracer är beroende av att äta insekter och har ätit över 5 000 arter de senaste åren. Kackerlackor och skorpioner är hans favoriter.


Märkliga beroenden

Nyheter24 har tidigare listat världens tio märkligaste beroenden. Listan rymmer allt från ett intensivt begär efter att dricka blod till att äta deodorant. 

Här kan du se hela listan.

RHODE ISLAND. Han är en gift tvåbarnspappa från Providence som lever ett till synes vanligt liv. Men i källaren har han en frys med över 12 000 skalbaggar, gräshoppor och skorpioner – allt för att stilla sitt beroende av att äta insekter.

– Folk säger att jag är galen, sjuk eller konstig, säger han enligt brittiska Metro.

De senaste elva åren har han provätit över 5 000 insektsarter. Han förklarar att skorpioner har en "konstig plastsmak" och hävdar att gräshoppor innehåller fler vitaminer och mindre fett än fläskkött.

Se ett videoklipp om David här:

/
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.