Se när hjorten flyger in genom vindrutan - och bussen fortsätter köra

Hjorten försöker desperat ta sig ut ur bussen efter att ha slungats in genom framrutan. Och hjortens desperata kamp fångades på video.


En chaufför som stannade

"Allihop, gå av. Jag har vunnit på på lotteriet".

Det var den engelska busschaufförens ord till passagerarna efter att han fått reda på att han tillsammans med sina kollegor vunnit över 400 miljoner kronor.

Chauffören sa sedan upp sig direkt på platsen.

PENNSYLVANIA. Busschauffören John Porter arbetsdag i Upper Yoder Township blev något annorlunda under tisdagen. Mitt under bussturen flög en hjort in genom vindrutan på bussen. 

I videoklippet ser man hur hjorten våldsamt flyger in genom vindrutan och desperat försöker ta sig ut igen. 

I videoklippet framstår busschauffören som oväntat lugn – men säger själv att han blev chockad. 

– Jag vet inte vad som hände i mitt huvud under tiden, det chockade mig och skrämde mig lite, säger Porter till wjactv.com och fortsätter:

– Jag har utbildats ordentligt för att hålla mig lugn och kylig.

Efter ungefär två minuter lyckades Porter stanna bussen och öppna dörrarna. Hjorten går ut genom dörren, till synes oskadd av olyckan. 

Se två videoklipp från olyckan nedan:



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.