Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gick och kissade - då hamnade bilen i sjön

- 21/06/2013, 16:41 -
Ett oturligt stopp.
1 av 2

Ett oturligt stopp.

SCANPIX

Bilen var en Mitsubishi Gallant, dock inte den på bilden.
2 av 2

Bilen var en Mitsubishi Gallant, dock inte den på bilden.

Svenska Dagbladet

Det är svårt att hålla koll på allt när man är riktigt kissnödig. Men det ät trots allt bättre att kolla en extra gång, annars kan det sluta med en vattenfylld bil.

BELGRADE. Mark A. Leighton var ute och åkte bil när han plötsligt blev kissnödig. Så han gjorde precis som det är meningen att man ska göra. Han åkte in till en rastplats och förberedde sig för att lätta på blåsan. Allt väl så långt.

Leighton kom till och med ihåg att lägga i handbromsen på bilen, trots den något stressade situationen. Han glömde dock att även lägga i en växel när han skyndade iväg.

– Han vände sig om när han hörde en plums och såg sin bil ligga i vattnet, säger polisen Everett Flannery till Morning Sentinel.

Ingen skadad

Han hade nämligen valt att stanna i närheten av Salmon Lake, något som han säkerligen ångrar så här i efterhand.

Eller så ångrar han mest att han inte la i en växel, hur som helst så hamnade bilen i sjön.

Bilen fick tillslut lyftas upp ur vattnet med hjälp av en bärgningsbil. Ingen skadade sig vid olyckan och Leighton är inte misstänkt för något brott, skriver Morning Sentinel.

Hur det gick med kissandet förtäljer inte historien.

Bil
/