Hon vann årets torrjuckmästerskap: "Hade publiken med sig"

För fjärde gången var det dags att kora årets vinnare av ett årligt torrjuckmästerskap i USA. Och det var den geishainspirerade kvinnan vid namnet "Jam Out With My Clam Out" som tog hem vinsten för sitt inlevelsefulla torrjuckande på scenen.


Mer

Det var inte bara "Jam Out With My Clam Out" som bidrog med torrjuckande under årets upplaga.

Allt ifrån goth– till cowboy-inspirerade människor bidrog helhjärtat till tävlingen.

Se mer i bildspelet och videoklippen nedan.

NEW YORK. Vad som en gång varen engångsparad på en luftgitarrtävling i Texas – har nu blivit en stortävling som sträcker sig över 14 städer i USA, och som dessutom kulminerar envärldsfinal i december månad.

I år arrangerades den fjärde upplagan av det så kallade torrjuckmästerskapet – eller luftsexmästerskapet, som är den direkta översättningen – påManhattan, New York.

Torrjucka på scen

Tävlingen är för både män och kvinnor. Det hela går ut på att deltagaren ska utföra sina bästa sexakter, solo, på en scen. Med en fulltdreglande publik som exalterat tittar på är den enda regeln är att det måstefinnas en imaginär partner på scenen – och att alla orgasmer måste simuleras.

Deltagarna ska alltsåtorrjucka luften på scenen.

Försökte återuppliva sin döda man

Det vinnande bidraget blev i år – det till svenska något svåröversättliga – ”Jam Out With My Clam Out” som dessutom har vunnit tävlingen två gånger tidigare.  Numret visade en kvinnasom sexuellt levde ut på scen då hon försökte återuppliva sin döda imaginära man – genom att sätta tänderna i hans penis. På sig hade hon en geishainspireraddräkt med huvudet fullt av papiljotter.

– ­Honvar bara väldigt bra. Hon hade publiken med sig hela tiden och hon gjorde någotjag aldrig sett förut, säger komikern Chris Trew, arrangör och värd, till Huffington, och fortsätter sin motivering:

– Henneslöständer, hennes man som dog och när hon fortsatte att runka av honom, det varså bra.

Inte alls snusk och tabu

Trew berättar att nyckelntill framgång i denna tävling är tillgängligheten och mixen med komiken. Mångatycker dock att tävlingen är en snuskshow och tabu. Men Trew menar att detegentligen är tvärtom, att det är lättsamt.

 – Vem som helst kan göra det. Det är bådegalet och väldigt beroendeframkallande, säger han.

Läs om de tidigare tävlingar här och se videon nedan.



/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.