Det var inte som vilket Mcdonaldsbesök som helst.
1 av 3
Det var inte som vilket Mcdonaldsbesök som helst. - Foto: Montage
Dottern och hästarna.
2 av 3
Dottern och hästarna. - Foto: Twitter @hollysinar
Oops...
3 av 3
Oops... - Foto: Twitter @hollysinar

Tog med häst in på Mcdonalds – talar ut

Mamman som tog in sin häst på Mcdonalds där den bajsade på golvet slår nu tillbaka mot kritikerna. – Ingen blev rädd, alla såg det roliga, säger Christine McGrail.


Straffet

Christine McGrail fick en böteslapp utskriven av polisen när de kom till platsen. Priset? Cirka 900 kronor.

MANCHESTER. När Mcdonaldspersonalen inte ville servera Christine McGrail och hennes dotter genom "drive-thrun" tog de in hästen i restaurangen. Resten är en historia fylld med avföring och missnöjda kunder.

Nu slår mamman tillbaka mot kritikerna – och hävdar att de beställt "drive-thru" från hästryggen flera gånger tidigare utan problem.

– Folk tror att vi hade någon slags galopptävling där inne. Minnie (ponnyn, reds. anm.) är det snällaste djur man kan tänka sig, hon älskar människor och hon älskar barn, säger McGrail till brittiska Metro och fortsätter:

– Jag såg inte någon där som var rädd. Alla såg det roliga i det hela.

"När hon bajsade brakade helvetet loss"

Lika roligt blev det dock inte när Minnie passade på att lätta på trycket inne på restaurangen. Hästavföring kanske inte är det bästa för matlusten.

– Vi stod i kön i en evighet utan att de sa något. Det var först när hon bajsade som helvetet brakade loss, säger mamman.

Det var då som McGrail hamnade i bråk med restaurangchefen och polis tillkallades. Mamman menar att hon var upprörd eftersom Mcdonalds policy uppenbarligen inte var konsekvent. 

– Jag vet inte om chefen trodde att vi gjorde det med flit men vi kan inte kontrollera när hon bajsar. Vi kan inte veta när hon ska göra det, säger McGrail till Metro.

Sa att det bröt mot policyn

Efter händelsen hävdade Mcdonalds pressavdelning att det hade brutit mot företagets policy att servera personer som rider förbi "drive-thrun".

– Våra kunders hälsa och säkerhet är högsta prioritet och av denna anledning kan vi inte servera fotgängare, cyklister eller kunder på häst genom drive-thrun, sa en talesperson för Mcdonalds till The Telegraph.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!