Sonny Clay Hyatt satte dit sig själv.
1 av 3
Sonny Clay Hyatt satte dit sig själv. - Foto: Polis / SCANPIX
De skulle koka meth.
2 av 3
De skulle koka meth. - Foto: Stephanie Pilick
Schmidt, Hyatt och Imler Jr. greps av polisen.
3 av 3
Schmidt, Hyatt och Imler Jr. greps av polisen. - Foto: Polis

Sa att de letade efter spöken – kokade egentligen meth

Tre män som skulle koka meth åkte fast efter att en av dem ringt till polisen när han hade gått vilse.


Metamfetamin

Metamfetamin är ett centralstimulerande medel som påminner om amfetamin men som är både mer beroendeframkallande och kraftfullare. 

I den populära teveserien "Breaking Bad" är det just metamfetamin som huvudpersonen Walter White framställer och säljer.

LENOIR. Sonny Clay Hyatt, 39, ringde mitt i natten till polisen och meddelade att han hade gått vilse i skogen. Med hjälp av hans telefon lyckade poliserna spåra upp honom. Slutet gott allting gott.

Tappade bort sina vänner

Om det inte hade varit för det lilla faktumet att Hyatt betedde sig konstigt, även för att vara en uttorkad kille som gått vilse i skogen. När de undrade vad han överhuvudtaget gjorde i skogen svarade Hyatt att han och två vänner, Thomas Glenn Imler Jr. och Eric John Schmidt, gått ut i skogen för att leta efter spöken. Sen hade de kommit i från varandra.

Men samtidigt som att Hyatt stod och pratade med polisen började han få sms från sina två vänner som berättade att de hade hittat ut och nu befann sig i Hyatts lägenhet.  Vid det laget kände Hyatt att det var läge att berätta för polisen att de tre tidigare under dagen använt sig av metamfetamin.

Hade ett recept

Något som fick poliserna att följa med hem till Hyatt där man hittade ett mindre meth-labb. Dessutom så hade Imler Jr., 38, en lapp i fickan där det stod hur man skulle gå tillväga för att tillverka drogen och vilka ingredienser som behövdes.

Alla tre greps av polisen, skriver News & Record.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!