Dukade upp finmiddag på McDonalds – hotades med att bli utslängda

Tre tonåringar bestämde sig för att göra något roligare än att bara ta ett par burgare på McDonalds. Men deras uppdukade bord gladde inte alla anställda.


Felaktig gayvinkel

Flera medier, däribland Huffington Post och Pink News, har felaktigt vinklat nyheten som om McDonalds velat slänga ut killarna för att de såg ut som ett homosexuellt par. På Twitter har flera av tonåringarna klagat på detta.

LONDON. Har du någonsin tänkt tanken hur McDonalds skulle se ut om det var en lite finare restaurang? Svaret är nog ungefär som tre brittiska tonåringars "kupp" mot snabbmatskedjan i helgen.

15-åringarna William PeacheyCameron Ford och Adam Welland gick in på en McDonaldsrestaurang i södra London. 

Finklädda till tårna la de sedan över en vit duk över bordet och hade med sig tallrikar, bestick och vinglas hemifrån. Dessutom ställde de fram tända ljus.

– När vi först satte oss tyckte alla att det var ganska roligt, vi fick konstiga blickar och leenden från kunder men sen kom en anställd som var irriterad och sa: "gå härifrån eller bli bannlysta" men vi stannade kvar, säger Peachey till Daily Mail.

"Glada att vi kunde erbjuda dem en billig måltid"

De flesta som arbetade på restaurangen verkar dock ha tyckt att det var en rolig grej.

– Vi är medvetna om de två kunder som åt på vår restaurang i Kingston och är glada att vi kunde erbjuda dem en billig måltid, säger en talesperson för McDonalds till Daily Mail.

Snabbmatskedjan meddelar att de erbjuder plastbestick och tallrikar till de som frågar efter det. Kunder får även ta med egna så länge de är noga med att städa efter sig.

"Vad ska vi göra nästa gång?"

Efter kuppen twittrade Peachey och frågade vad gänget ska göra nästa gång:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

Ukraina: Åtta döda i nattens attacker

Minst åtta människor rapporteras ha dödats och ett tjugotal skadats i nattens ryska attacker mot Ukraina. De riktades i huvudsak mot regionen Dnipropetrovsk, enligt inrikesdepartementet i Kiev.

Högsta antalet viltolyckor på tio år

Totalt inrapporterades 64 792 viltolyckor i fjol, att jämföra med 61 999 året innan. Det är det högsta antalet viltolyckor på de svenska vägarna på tio år.

Geely dumpar Volvo-aktier – kursen faller

1 timme sedan
AB Volvos aktie faller med 4,5 procent sedan kinesiska Zhejiang Geely Holding meddelat att man sålt av hela sitt innehav av B-aktier i AB Volvo för drygt 14 miljarder kronor.

Bättre än väntat från Avanza

1 timme sedan
Nätbanken Avanza redovisar ett rörelseresultat på 647 miljoner kronor för det första kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 579 miljoner kronor för det första kvartalet 2023. Det var bättre än väntat, enligt analytikernas prognoser.

Totalstopp i trafiken – frontalkrock mellan två bilar på länsväg 153

1 timme sedan
"På länsväg 153, öster om Ätran, har en trafikolycka inträffat.", skriver polisen på sin hemsida.