"Johnny Depp" har gift sig – med ett träd

Skådespelaren slog ett slag för miljön och gifte sig med ett träd.


Gifte sig med en bro

Minns du kvinnan som gifte sig med en bro?

Läs Nyheter24:s artikel om det här.

ARGENTINA. I söndags gifte sig den peruanske skådespelaren Richard Torres med ett träd i Argentinas huvudstad Buenos Aires, rapporterar Huffington Post. 

Richard Torres, som i bröllopsvideon klätt ut sig som sin kollega Johnny Depp, var för dagen klädd i vit kostym. Hans gemål – ett träd som heter Aliehuen Nehuen – bar en vit slips.

Efter att ha svurit att älska och vara trädet trogen för evigt så kysste Richard Torres trädet.

Bröllopet iscensattes för att sprida budskap om miljön över Sydamerika, skriver Huffington Post. 

Andra bröllopet i år

Skådespelaren Richard Torres är en känd miljöaktivist och brukar bjuda på upptåg. År 2012 greps han efter att ha iscensatt en nakenprotest i Peru för att förhindra trädfällning, skriver Huffington Post

Och Aliehuen Nehuen är faktiskt det andra trädet som Richard Torres gifter sig med i år. I juni gifte han sig med ett träd i Peru och deklarerade då sin kärlek till alla träd i världen:

– Mitt äktenskap är för evigt och jag kommer älska med alla träd, att krama dem får mig att känna deras energi, sade Richard Torres till Trome i samband med sitt första trädäktenskap.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

I Stockholm har över 1 100 företag gått i konkurs under de första tolv veckorna 2024. Det är lika mycket som hela resten av landet sammanlagt, visar färska siffror från Tillväxtanalys. – Lågkonjunkturen slår undan fötterna för allt fler företag, säger Stockholms Handelskammares ekonom.

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Rv 50 Lillån i Örebro", skriver polisen på sin hemsida.

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

Israel hindrar FN:s utredare från att prata med vittnen och offer från 7 oktober-attacken. Det uppger FN:s tidigare chef för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, som leder en utredning om angreppet.

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah i Libanon tar på sig en drönarattack mot Israel på tisdagen.

Bostadsbyggandet faller i USA

Bostadsbyggandet i USA sjunker. Nystartade bostadsbyggen föll med 14,7 procent i mars, till en årstakt på 1,32 miljoner byggen. Det är den lägsta nivån sedan augusti i fjol, visar nya siffror från det amerikanska handelsdepartementet.