Biljetten till Paris.
Biljetten till Paris. - Foto: http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/756511-tidernas-bakfylla-full-man-vaknade-upp-i-en-liksack-pa-ett-barhus

Han gick ut och festade i Manchester – vaknade på toalett i Paris

19-åringen gick ut för att ta några öl. När han vaknade upp befann han sig på en toalett – i Paris.


Andra märkliga uppvaknanden

Den 35-årige amerikanen Stephen Coffee tog sig en fylla – och vaknade på en öde ö.

Frågan är om inte Jiang Wu var snäppet värre dock – han vaknade i en container på ett fraktfartyg.

Men allra värst var nog Marek Michalski. Han drack tills han inte längre hade någon puls - och vaknade i en liksäck på ett bårhus.

PARIS. 19-årige Luke Harding har haft en nattklubbsupplevelse som få andra. Han gick nämligen ut för att festa i hemstaden Manchester – och vaknade upp på en toalett i den franska huvudstaden Paris.

Under kvällen på nattklubben Tokyo blev Harding nämligen tämligen berusad och när han vid fyratiden på morgonen satte sig i en taxi och åkte hemåt började han fundera på om det inte vore en kul idé att sticka till Frankrike, skriver Daily Star.

När han sen upptäckte att han hade sitt pass i fickan var det bara att köra. Så han bad taxichauffören att köra honom till flygplatsen, plockade upp sin iPhone och spenderade 100 pund på en sistaminuten-biljett till Paris.

Morgonen efter vaknade han på en toalett på flygplatsen Charles de Gaulle. Vad han gjorde då? Gick och köpte sig frukost och började twittra till sina kompisar såklart, något som snart gjorde honom till en smärre nätkändis.




En något märklig kväll, natt och morgon för honom alltså. Men hem kom han till slut, och han ångrar sig inte.

– Det är en kul story att dra för polarna, säger han enligt Daily Star.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om kontroll person / fordon, Södertälje

1 timme sedan
"Larm om allvarlig händelse.", skriver polisen på sin hemsida.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

1 timme sedan
Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.