En misslyckad kväll.
1 av 4
En misslyckad kväll. - Foto: TT BILD
Mannen var så missnöjd med sitt ragg att han ringde 911.
2 av 4
Mannen var så missnöjd med sitt ragg att han ringde 911. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Då hade kvinnan somnat i hans säng.
3 av 4
Då hade kvinnan somnat i hans säng. - Foto: SVENSKA DAGBLADET
De hade druckit tillsammans.
4 av 4
De hade druckit tillsammans. - Foto: NTB scanpix

Var besviken på sitt one night stand – ringde 112

Det finns dåliga one night stands. Och sen finns det one night stands som är så dåliga att man känner sig tvingad att ringa till polisen.


Musikvalet

Funderar du på att göra som Duddles och träffa någon på krogen?

Här är låtarna som vi helst ligger till.

WAUKESHA. Ibland går det inte som planerat med krograggen. Inte nog med att one night stands kan göra dig deprimerad och ge dig självmordstankar. Det kan gå fel på andra sätt också.

Fråga bara den 41-årige amerikanen Benjamin Todd Duddles. Han blev nämligen så besviken på sitt ragg att han kände sig tvungen att ringa 911, den amerikanska motsvarigheten till 112, för att klaga.

Behöver vi nämna att han var mycket berusad?

"Snarkar som ett tåg"

Han ringde nämligen upp polisen och sa att han ville "få bort en kvinna" från hans säng. Till en början hävdade Duddles också att han inte hade en aning om hur kvinnan faktiskt hade hamnat där.

Men till slut fick han ändra på sin historia.

– Uppringaren meddelade att han hade släppt in en kvinna och att hon bara gick direkt in och la sig i hans säng och snarkar nu som ett tåg, därför vill han få ut henne, står att läsa i en polisrapport skriver brittiska Metro.

Fick sova på soffan

En polispatrull tog sig också till hemmet där Duddles erkände att han och kvinnan hade druckit ihop, att de senare haft sex och att hon efteråt hade somnat.

– Han fick berättat för sig att det inte var en polisfråga eftersom att han själv hade släppt in kvinnan och hänvisades till soffan med rådet att reda ut det hela morgonen efter, fortsatte polisrapporten enligt Metro.

/
911
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!