Lördag 20 Aug
Stockholm

Mäklare använde hus som sexnäste – fångades på film

Mäklare hade sex i huset de skulle sälja.
1 av 3
Mäklare hade sex i huset de skulle sälja. Foto:
Mäklarna Robert Lindsay och Jeannemarie Phelan.
2 av 3
Mäklarna Robert Lindsay och Jeannemarie Phelan. Foto:
Husägarna menar att mäklarna satte ett överpris för att köparna skulle lysa med sin frånvaro.
3 av 3
Husägarna menar att mäklarna satte ett överpris för att köparna skulle lysa med sin frånvaro. Foto:

Överpriset höll köparna borta. Men säljarna misstänkte att huset användes som sexnäste och fångade mäklarnas äventyr på film.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kungen av otrohet

Grundaren av otrohetssajten AshleyMadison, den 43-årige kanadensaren Noel Biderman, väcker uppmärksamhet vad han än gör.

Läs Nyheter24:s intervju med honom här

USA. Husägarna Richard och Sandra Weiner stämmer mäklarna Robert Lindsay och Jeannemarie Phelan för att ha satt ett överpris på New Jersey-huset så att de kunde använda det för intima träffar, rapporterar Daily Mail. 

Ägarna menar att mäklarna medvetet satt ett överpris för att hålla eventuella köpare borta. Och under tiden använde de huset för "sexuella eskapader."

Fångades på film

Mäklarna ska ha fångats på film vid ett flertal tillfällen. Övervakningsbilder visar hur mäklarna kramas och pussas i köket för att sedan klä av sig och ha sex i sovrummet. 

Vid ett annat tillfälle ska polisen ha kallats till huset och klev in precis när Robert Lindsay drog upp byxorna. 

Blev äcklade

Efter att ha tittat på filmerna blev paret Weiner äcklade och i stämningsansökan skriver de att de inte kunnat använda sovrummet eller resten av huset och att de kändes obekväma att vistas i sitt eget hus. 

De två mäklarna ska använt huset som sexnäste i december 2011 och januari 2012. Stämningsansökan lämnades först in i december i år där husägarna söker kompensation för de skador som sexträffarna orsakat, bland annat för intrång i privatlivet, känslomässigt lidande och kontraktsbrott rapporterar Daily mail.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.