Är det här världens bästa pensionärer?

Ett gäng tyska pensionärer återskapade några av filmhistoriens mest berömda scener för en fotografering och bevisade att man aldrig blir för gammal för att drömma sig bort.


En 78-årig Mary Poppins, en 89-årig James Bond och en 84-årig Marilyn Monroe blev resultatet av att ett gäng pensionärer i den tyska staden Essen klädde ut sig till några av filmhistoriens största stjärnor för en dag.

Bilderna, som ska användas i en kalender, är tagna på de boende som är 75 år och uppåt. 

Modellerna visar att man aldrig blir för gammal för att leva ut sin dröm och pensionärerna själva berättade för der Spiegel att fotograferingen var fantastiskt rolig.

Se bilderna i bildspelet ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.