Subwayanställd torkade sina strumpor – i brödugnen på jobbet

Är strumporna blöta kan man ju alltid torka dem i ugnen. Det tänkte i alla fall en anställd på restaurangkedjan Subway.


Subwayanställd la penis på macka

Två anställda på restaurangkedjan Subway fick sparken från sina jobb.

Anledningen?

Den ena la sin penis på ett bröd – den andra frös in sitt urin.

WORCESTER. Alice Sykes, 25, var blöt om fötterna när hon kom till sitt jobb på en Subwayrestaurang i hemstaden Worcester. Så hon bestämde sig för att torka strumporna – i brödugnen.

Vilket inte är så smart. Framförallt inte om man visar upp det hela på Instagram. Vilket Sykes såklart gjorde, skriver Daily Mail.

Ugnen tvättades

Lika självklart så upptäcktes det hela av en av restaurangens stamgäster – Jessica Hinton. Hon lämnade också in ett klagomål.

Under en Facebookkonversation mellan de båda förklarade Sykes att hon var dyngsur om fötterna, att hennes chef hade godkänt det hela och att ugnen hade tvättats efter det att strumporna torkat.

Jobbar kvar

Vilket inte var nog för Hinton, utan hon tog i stället upp det med Sykes chef. Som plåster på såren erbjöds Hinton då två gratismackor och ett extrajobb, skriver Daily Mail.

Tidningen skriver också att Sykes jobbar kvar på restaurangen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.