Stian och hans nya tatuering.
1 av 2
Stian och hans nya tatuering. - Foto: Montage / Faksimil rb.no
Stian visar upp tatueringen – på måndag ska han gadda andra armen med tatueringskvittot.
2 av 2
Stian visar upp tatueringen – på måndag ska han gadda andra armen med tatueringskvittot. - Foto: Faksimil rb.no

Stian, 18, tatuerade in sitt McDonalds-kvitto på underarmen

Vissa tatuerar in blommor, andra sina barns namn. Men norske Stian valde sitt McDonaldskvitto – efter en utmaning från kompisarna.


"Kommer inte få något jobb"

Alla är inte så positiva på tatueringsstudions Facebooksida:

"Vem i all världen är tillräckligt sjuk i huvudet för att tatuera in det här? Snacka om att förstöra sin kropp...man kommer ju heller aldrig att få ett enda jobb igen om man har den där på armen. Kanske McDonalds, men ingen annanstans", skriver en person i en kommentar.

NORGE. 18-årige Stian Ytterdahl är numera en levande reklampelare för McDonalds. När han var där och åt med sina kompisar senast ledde det till ett helt kvitto intatuerat på hans underarm.

Det hela hade att göra med att han ställdes inför en utmaning av vännerna.

– Ett par av mina kompisar tyckte att jag hade varit lite för aktiv på kvinnofronten den senaste tiden. Så när vi var på restaurangen ville de få mig att antingen tatuera in Barbie på min rumpa eller kvittot på armen, säger Stian till rb.no.

Tatueringskvittot på andra armen

Han är ändå glad över att ha en tatuering som ingen annan har. Till och med datum och klockslag finns med.

På Facebook kallar tatueringsstudion Sabelink Tattoo kvittot för deras "konstigaste tatuering hittills". I kommentarsfältet råder det delade meningar om gaddningen, men Stian nöjer sig med att hans mamma varit inne och tryckt på "like".

Tatueraren tyckte att kvittot var så speciellt att han erbjöd Stian att tatuera in kvittot från Sabelink på den andra underarmen – gratis. Stian gick med på det och tid är inbokad till på måndag.

"Det här var väldigt speciellt"

Hos McDonalds i Norge är man förvånade men positiva.

– Det vi har hört om tidigare är folk som jobbat länge i företaget som tatuerat in loggan på kroppen men det här var väldigt speciellt, säger Margaret Brusletto, kommunikationschef på McDonalds Norge, till rb.no.

Se ett klipp där Stian visar upp sin tatuering här:

 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad skulle du ha valt?