Lärarens present till 15-årig elev: En lapdance

Eleven fyllde 15 år – då bjöd hans lärare på en oväntad och mycket närgången födelsedagspresent.


Sex med elev? Inget problem i Sverige

Visste du att det i Sverige är okej för läraren att ha sex med sin elev så länge ingen utnyttjar den andra? Jo då, Nyheter24 har själv uppmärksammat det här.

USA. Högstadieläraren Felicia Smith, 42, från Houston i Texas står nu åtalad för att ha haft ett olämpligt förhållande till sin elev efter att ha bjudit honom på en fyra minuter lång lapdance som födelsedagspresent, skriver den lokala nyhetssajten Khou.

"Jag älskar dig"

I ett klassrum, inför ögonen på hela sin klass hade hon närgången kroppskontakt med eleven. Bland annat smekte hon elevens kropp med händerna och gned sin rumpa mot honom. 

Läraren gick till och med ner på knä och placerade sitt huvud mellan hans ben innan hon, enligt vittnen, ska ha kramat om honom och sagt: "Jag älskar dig, älskling. Grattis på födelsedagen". 

Smiskade läraren

Eleven ska inte ha haft någonting emot lärarens dans, tvärtom har eleven erkänt att han under dansen både smiskat och nypt läraren i rumpan ett par gånger.

Smith har själv erkänt att hon gav sin elev en lapdance, men att hon blev uppmanad av elevens klasskamrater att göra det.

Smith är för närvarande avstängd från skolan tills fallet är avslutat, skriver Khou.

USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!