Här är bebisen som är skönhetsdrottning

Bobbi är bara 19 månander gammal men blir redan utklädd till Beyoncé och dansar på scen.


STORBRITANNIEN. Lilla Bobbi är bara 19 månader gammal men har redan scenvana. Hon är nämligen en van skönhetsdrottning.

För fem månader sedan lärde sig Bobbi att gå och det dröjde inte länge innan hon började dansa till Beyoncé och uppträda. Något hennes mamma, Stephanie Boyden, är glad över.

Har fått kritik

– Hon älskar uppmärksamheten av att stå på scen och ropar efter att komma upp dit. Hon är absolut en diva, säger Stephanie till Daily Mail.

Men det är inte alla som tycker att en så pass liten flicka ska vara uppklädd och framträda på scen och mamman har fått utså kritik.

Bobbis pappa berättar för Daily Mail att han först inte tyckte om tanken på att hans dotter uppträdde på det sätter hon gör, men att han nu tycker det är okej eftersom han menar att dottern blir glad av det. 

/
/
/
Senaste nytt

Systembolaget: Så straffas personal som råkat sälja alkohol till minderårig

Så påverkas Sveriges värnpliktiga av Nato

Snart är Sverige fullvärdig medlem i Nato. Vad betyder det för de tusentals unga svenskar som gör eller har gjort sin värnplikt? Vi reder ut några frågor med Pliktverket och Försvarsmakten.

Gunvor erkänner mutor – får mångmiljardböter

Oljebolaget Gunvor, med den svenske grundaren Torbjörn Törnqvist i spetsen, erkänner att bolaget under en rad år betalat mutor till regeringstjänstemän i Ecuador för att vinna kontrakt.

Ica-butiken larmar: "Lite väl mycket trams"

Under den senaste tiden har antalet butiksstölder ökat. En Ica-butik har fått nog och har gått ut med bild på personerna som utnyttjade butikens obemannade system.

Tyresö: Polisen rapporterar om kontroll person / fordon

1 timme sedan
"Polis kontrollerar tre unga personer invid en förskola i Bollmora. Det ser ut som om de tre personerna beter sig underligt.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Pajala rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Riksväg 99, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.