Hon fejkade sin död för att slippa sin dejt

- 19/01/2015, 22:34 -
Skärmdumpen är en rekonstruktion av Anns historia, gjord av Mirror.

Skärmdumpen är en rekonstruktion av Anns historia, gjord av Mirror.

Mirror.co.uk

Dejtinglivet är inte helt lätt.

Ann Gray, 29, hade varit på tre dejter med killen som hon träffat online.

Inför den fjärde träffen hade hon bjudit över honom på middag, men ångrade sig och kom på att killen helt enkelt inte var något för henne, berättar hon för Mirror i berättelsen som hon skickat in.

Låtsades vara död

Efter att ha försökt förklara för killen att hon inte vill träffas mer, fortsatte han att höra av sig ändå och skickade sms om att han snart skulle komma hem till henne. Då fick Ann helt enkelt nog och låtsades vara död.

När killen fortsatte att skriva, låtsades Ann till slut vara sin egna syster, och svarade med att Ann var väldigt sjuk och låg inlagd på sjukhuset. Men det funkade inte heller. Killen fortsatte att skicka meddelanden och skrev att han ville hälsa på och att han var utanför sjukhuset, så Ann fick fortsätta låtsas vara systern och skriva att Ann tyvärr har gått bort. 

Synade lögnen

Ann fick aldrig något svar tillbaka då, men han lyckades hitta henne på dejtingsajten igen några månader senare och skickade ett argt meddelande. 

– Han skickade ett otäckt meddelande. Kan inte säga att jag klandrar honom. Jag är för närvarande förlovad och inte död, säger Ann till Mirror.