​Är det här ett läskigt samurajspöke som står bakom flickan?

Här är den nervkittlande bilden som gäckar folk på nätet – är det en död samuraj som spökar?


JAPAN. En superläskig bild har börjat cirkulera på nätet… där ett samurajspöke ser ut att skymta fram bakom en liten flicka.


Bildkälla: Imgur

Bilden ska ha tagits för flera månader sedan längs med kusten i japanska Kanagawa, i närheten av gamla gravar för soldater som dött i strid.

På bilden ser det ut som att det bakom flickan, som poserar på en helt vanlig semesterbild, står en person med höga svarta stövlar som blickar ut över havet.


Bildkälla: Imgur

Bilden laddades upp på Reddit för åtta månader sedan av användaren Obiaruf som insisterar på att den inte är photoshoppad. I tråden skriver han att bilden är tagen av hans högst trovärdiga vän – som fotat bilden av sin dotter. Men som själv inte vågat söka svar på den mystiska bakgrunden.

Obiaruf skriver: ”Jag säger inte att det är någonting – bara att det ser väldigt mycket ut som ett par ben i svarta stövlar. Jag vet att det finns flera gamla samuraj-gravar i närheten. Men återigen… jag säger inte att det är vad som faktiskt är bakom henne, bara det att det, baserat på mina egna högst preliminära undersökningar, skulle kunna vara ett samuraj-spöke".

Enligt användaren ska det inte ha varit några andra människor i närheten när bilden togs.


Bildkälla: Imgur

Vännen ska ha tagit flera bilder på sin dotter under några få minuter – men de mystiska benen syns bara på en av bilderna. Vilket så klart gör det hela ännu mera läskigt.


Bildkälla: Imgur

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Tack för din röst!