Prins kraschade Ferrari - flydde

En kuwaitisk prins hyrde en exklusiv lyxferrari och kraschade den totalt.


Andrew Hobb, 40, hade köpt sin exklusiva Ferrari för dryga 100 000 pund. Ungefär 1 200 000 kronor. När han fick höra att den kuwaitiske prinsen Faisal Sabah Salem Alsabah, 23, var intresserad av att hyra bilen gick han med på det. Ett stort misstag skulle det visa sig.

I fredags natt kraschade bilen in i en lyktstolpe för att sedan förvandlas till en brinnande eldboll. Föraren - prins Faisal Sabah Salem Alsabah - flydde platsen.

– Han måste ha kört som en galning. Framdäcken var helt nya när jag hyrde ut den men när jag kollade på det rykande vraket var de nästan nerslitna, säger Andrew Hobb enligt The Sun.

Problemet är att Hobb har ett avtal med ett uthyrningsföretag. Det är det företaget som i sin tur hyrt ut Ferrarin till prinsen. Nu påstår den kuwaitiska kungafamiljen att de betalat för den kraschade bilen.

– Summan för bilen har betalats till uthyrningsföretaget. Det är nu en fråga mellan Hobb och företaget. Kontraktet var mellan dem, säger en representant för den kuwaitiska ambassaden enligt The Sun.

Uthyrningsföretaget har dock gått i konkurs och ägarna har gått under jord. Så inga av de 100 000 punden verkar vara i sikte. Ibland verkar det som om det är prinsarna som är grodor och inte tvärtom.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Polisen rapporterar om brand, Smedjebacken

"Polisen biträder räddningstjänsten vid en fullt utvecklad brand i Söderbärke.", skriver polisen på sin hemsida.

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

P 7 i Skåne står inför en svensk pionjärinsats i Nato när uppåt 600 man ska skickas till Lettland. För att klara det kan det bli nödvändigt att under en period tumma på målet att utbilda fler värnpliktiga.

Polisen rapporterar om misshandel, Västerås

1 timme sedan
"Tonårspojke slagen i ansiktet utanför skola.", skriver polisen på sin hemsida.

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

1 timme sedan
Kristdemokraterna vill se mer kärnkraft i Europa. En fråga som partiet planerar att driva i EU-valet, enligt ett pressmeddelande.