Torsdag 21 Okt
Stockholm

Carl Philip och Emma ihop igen?

Prinsen och hans Emma slår tillbaka mot ryktena genom att äta middag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som Nyheter24 tidigt skrev har ihärdiga rykten om att prins Carl Philip och hans Emma gjort slut, florerat. Något som kungahuset inte velat uttala sig om. I en intervju gav Emma Pernald inte heller något rakt svar. Men nu verkar beviset på att lugnet i paradiset har stadgat sig, vara här.

"...nu rapporterar mina paparazzi-källor att de två åt lunch tillsammans på Créme på Nybrogatan för någon dag sen & till på köpet såg kära & förälskade ut ut så det talar för att de är back on track & lyckliga & inte hade ett göra slut-talk utan är ihop", skriver författarinnan Catarina Hurtig i sin blogg.

– Det har varit mycket fram och tillbaka om de har gjort slut eller inte. Ingen har uttalat sig offentligt, det gör de aldrig, säger en källa till Nyheter24.

Vad tror du om det här?

– Det finns ju de som sagt att de har sett honom med en massa tjejer och också pojkar för den delen. Det är ingen som vet. Ingen har bekräftat att det är slut. Jag själv tippar på att det är på väg att ta slut. Men samtidigt, om vi har en prins som är homo så behöver han någon för att upprätthålla fasaden.

Vem tror du då avslutar det hela?

– Carl Philip är ju väldigt blyg och Emma är väldigt auktoritär och jag tror knappast att hon vill lämna en prins. Så vill hon fortsätta vara ihop kommer Carl Philip nog foga sig, säger Nyheter24:s källa.

Som vanligt är alltså osäkerheten stor. Och ryktena desto fler. Nyheter24 ringde upp hovexperten Catarina Hurtig för att ta reda på det senaste om prins Carl Philip.

Hur säker är du på det här ryktet?

– Ja, det är som alltid (skratt). Det är en trovärdig källa.

Men kan det här vara fejk för att uppehålla någon sorts fasad?

– Det skulle vara konstigt. Jag och många andra har väntat på ett tecken. Till och med deras vänner har ju uttalat sig i pressen om vilket stormigt förhållande de har. Riktigt hur det är vet de ju bara själva.

Du som hovexpert, vad tror du själv? Blir det prinsen och Emma?

– Jag har hoppats. De har varit tillsammans i ett decennium så de har har antagligen nått ett vägskäl. Antingen måste de gifta sig eller så tar det slut. Men det här är det förhållande bland kungabarnen som varat längst. Det finns ju ingen regel att de måste vänta in Victoria däremot gör de nog det. Den svenska ekonomin klarar nog inte flera kungliga bröllop i rad just nu (skratt), säger Catarina Hurtig till Nyheter24.

Så om det var en göra-slut-middag eller ett tecken på att Carl Philip och Emma Pernald är kärare än någonsin återstår att se. Fortsättning följer.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela