Här är världens första minions-bröllop

Minions tar över världen.


Det verkar som att folk inte kan få nog av de gula medhjälparna från Dumma Mej-filmerna och nu egna Minions-filmen, men det här brittiska paret tog det till nästa nivå.

Sam Finan and Bob Thomas, kan vara världens största minions-fans. De har nämligen gjort hela sitt bröllop minions-inspirerat.


Det började enligt paret som något av ett skämt.

"Vi satt på baksidan och pratade om teman och det kom upp i diskussionen. Vi skrattade åt det." säger brudgummen och fortsätter: "Från början skulle det bara vara tårtan. Sedan var det manschettknappar. Sedan placeringskorten. Det har spårat ur lite", skriver ELLE.

Och de gick verkligen in för temat. VERKLIGEN.

Japp, bilen är också pimpad.


Och här är den specialgjorda bröllopstårtan. Visst blir en lite avis?


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du också gifta dig med minions-tema?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.