Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Underhållningsprogram söker ungdomar som vill bli kanonfulla på tv

- 19/08/2015, 11:14 -
Nu kan du bli skitfull i dansk tv!
1 av 4

Nu kan du bli skitfull i dansk tv!

tt bild

Du kanske trodde att alla redan var fulla i dansk tv jämt?
2 av 4

Du kanske trodde att alla redan var fulla i dansk tv jämt?

tt bild

Programmet går ut på att bli så full att man inte minns något.
3 av 4

Programmet går ut på att bli så full att man inte minns något.

tt bild

4 av 4

tt bild

Det kanske är något för dig?

Att bli så packad att man inte minns gårdagen är ju sällan sådär jätteroligt. Men i vårt kära grannland Danmark har DR, danskarnas motsvarighet till SVT, valt att göra skön TV av det.

Just nu söks deltagare till ett underhållningsprogram som helt enkelt går ut på att ungdomar ska bli asnitade och glömma bort allt de gjort.

– DR3 är på jakt efter dig som ÄLSKAR att vara på stan! Vi söker dig som räknar dagarna till helgen då du äntligen kan dricka alkohol och festa med dina kompisar, skriver DR i en reklam.

Åh. Danmark. Ni har ännu en gång överträffat er själva.

Bildkälla

– I Danmark dricker vi mycket alkohol och det är en stor del av vårt sociala liv. På helgerna umgås vi med vänner, går ut på stan och blir fulla, säger Anette Toftgaard på DR3 till danska Realityportalen.

Målet med programmet är enligt DR själva att ungdomarna ska dricka så mycket att "risken för blackout är hundra procent". Både krogrundan och dagen efter ska filmas för ren underhållning, skriver Realityportalen.

Förmodligen kommer man i programmet kunna se folk som sluddrar, säger dumma saker, talar osammanhängande och är kassa på fotboll. Som vanligt i Danmark med andra ord.