Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skulle fixa superromantiskt frieri – då gick allt åt helsike

- 31/08/2015, 21:33
Det gick bättre sen.
1 av 2

Det gick bättre sen.

Facebook

Och en fin historia fick de också.
2 av 2

Och en fin historia fick de också.

Facebook

Aj, aj, aj.

Han som hade lagt upp det så fint. 25-årige Matthew Picca skulle fria till sin flickvän Kayla Harrity, 24, i amerikanska Charlotte. Han hade fixat bord på en restaurang och bjudit in släkten så att alla skulle få vara med om den vackra händelsen. Det verkade också gå fint. Kayla fick syn på Matthews mamma, vände sig om för att se vad det var som hände och såg sin pojkvän stå där med knäet i backen – varpå han tappade ringen i havet.

– Jag hann inte ens se den innan han tappade den, säger Kayla till WBTV.

Hon säger till tv-kanalen att alla närvarande blev mer eller mindre chockade.

– Jag började gråta eftersom att jag visste att min pojkvän var helt förkrossad. Matthew hann inte ens säga någonting till mig innan han tappade ringen, säger Kayla till WBTV.

Och det var lite då som sökinsatsen inleddes. Kaylas syster, svåger och Matthew själv hoppade ner i vattnet och började leta. Dessutom fick de hjälp av tre andra restauranggäster som avbröt sitt öldrickande för att kunna hitta ringen.

Bild: Facebook

Men det var mörkt och svårt att se någonting i vattnet. Men med hjälp från en massa folk som hämtade såväl simglasögon som ficklampor lyckades man efter över en och en halv timme hitta ringen.

– Alla i baren jublade. Helt plötsligt började alla ropa att han skulle fria igen, berättar Kayla för WBTV och fortsätter:

– Det var den bästa känslan i världen!

Och nu är de alltså förlovade. Men vad fick då Kyle Blusher, mannen som hittade ringen för det hela? Jodå, enligt WBTV bjöd det nyförlovade paret honom på en vända shots.

Vi hoppas att han får en inbjudan till bröllopet också!