Här har du störst chans att dö

Kolla in dödskartan som tipsar jänkarna om var de bör/inte bör bo.


USA. Naturens krafter kommer vi kanske aldrig att kunna rå på. Men man behöver ju inte utsätta sig för orkaner och jordbävningar i onödan.

Därför har de två forskarna Cutter and Kevin Borden tagit fram en "dödskarta", som varnar amerikanerna om var det är mest sannolikt att moderjord, ja, dödar dem.

Precis som det uppdagades i Sverige i onsdags, när jordbävningen väckte hela Skåne, har det visat sig att det mest naturkatastrofdrabbade amerikanska området finns i söder. Vid Gulfkusten; New Orleans och Houston.

Bästa platserna att bo på ska enligt kartan vara nära de stora sjöarna i nordöstra USA. Där har du Chicago och Detroit. Det kanske kan vara något. Många svenskemigranter utvandrade till dessa delar för runt hundra år sedan. Men mycket har hänt sedan dess och vi vill passa på att uppmärksamma att kartan inte säger något om gängkriminalitet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Buffel som bestman
Senaste nytt

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.