Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Är Putin vampyr? De här bilderna kan vara beviset

- 16/12/2015, 21:07 -
Här kommer Putin, Putin och Putin?
1 av 3

Här kommer Putin, Putin och Putin?

Faksimil

Mona Lisa = Putin?!?!?!
2 av 3

Mona Lisa = Putin?!?!?!

Twitter

Som vi är vana att se Putin – on a horse.
3 av 3

Som vi är vana att se Putin – on a horse.

Faksimil Facebook

Det finns många konspirationsteorier på internet. Den senaste är lite crazy. Teorin är nämligen att Putin är en vampyr...

Det hela började med en nästan 100 år gammal bild som cirkulerat på sociala medier. Personen på bilden är riktigt lik Rysslands president Vladimir Putin.

Bilden togs 1920 och visar en rysk soldat. Men det slutar inte där. Det finns också en bild från 1941 där det finns en man som har en extrem likhet med ryske presidenten. Internets konspirationsteoretiker menar nu att det här är beviset på att Putin inte bara är en 63-årig man med en förkärlek för att rida hästar utan skjorta.


Bildkälla: Daily Mail

Vad är då Putin? Internet föreslår att det är en mytisk varelse som också kan resa i tiden. Som kan ha funnits här på jorden i tusentals år. Vissa föreslår också att Putin är Vlad III, eller Dracula, som föddes 1431, rapporterar Daily Mail.

Buzzfeed gjorde också en artikel om att Putin levde ett tag som Lisa Gherardini, som poserade för da Vincis Mona Lisa, efter en tweet. Då kanske Putin gick undercover efter sitt liv som Dracula. Självfallet finns det absolut ingen vetenskaplig bakgrund till dessa påståenden. På med foliehatten.


Bildkälla: Faksimil från Twitter

Är det en tokrolig idé eller är Putin verkligen en odödlig vampyr?? Avgör själv.