Är Putin vampyr? De här bilderna kan vara beviset

Det finns många konspirationsteorier på internet. Den senaste är lite crazy. Teorin är nämligen att Putin är en vampyr...


Det hela började med en nästan 100 år gammal bild som cirkulerat på sociala medier. Personen på bilden är riktigt lik Rysslands president Vladimir Putin.

Bilden togs 1920 och visar en rysk soldat. Men det slutar inte där. Det finns också en bild från 1941 där det finns en man som har en extrem likhet med ryske presidenten. Internets konspirationsteoretiker menar nu att det här är beviset på att Putin inte bara är en 63-årig man med en förkärlek för att rida hästar utan skjorta.


Bildkälla: Daily Mail

Vad är då Putin? Internet föreslår att det är en mytisk varelse som också kan resa i tiden. Som kan ha funnits här på jorden i tusentals år. Vissa föreslår också att Putin är Vlad III, eller Dracula, som föddes 1431, rapporterar Daily Mail.

Buzzfeed gjorde också en artikel om att Putin levde ett tag som Lisa Gherardini, som poserade för da Vincis Mona Lisa, efter en tweet. Då kanske Putin gick undercover efter sitt liv som Dracula. Självfallet finns det absolut ingen vetenskaplig bakgrund till dessa påståenden. På med foliehatten.


Bildkälla: Faksimil från Twitter

Är det en tokrolig idé eller är Putin verkligen en odödlig vampyr? Avgör själv.

/
/
/
/
hat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Putin vampyr?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.