Här tänder han eld på sig själv i nya Facebook-utmaningen

Varning för obehagliga bilder. "Fire challenge" är utmaningen du verkligen inte ska testa, den är helt livsfarlig.


Då och då kommer de, utmaningarna som sprids via Facebook. Det kan vara oskyldiga grejer som att se ut som en uggla, ligga rak som en planka eller hälla en hink med iskallt vatten över huvudet. Den senaste är dock inget som vi vill att någon testar, "fire challenge" är verkligen helt livsfarlig.

Utmaningen består i att hälla aceton, som finns i bland annat nagellacksborttagning, över kroppen och tända på. Som de flesta kan räkna ut är det inget att rekommendera och nu går engelska myndigheter ut med en varning efter att en 11-åring skadats svårt när han spelade in en Youtube-video där han testar "fire challenge".

11-åringen vårdas på sjukhus för svåra brännskador och tittar du på klippet här ovan så förstår verkligen att det här är inget att testa på.

Eld
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det här det dummaste du sett?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.