Sekunden senare skjuter han pil rakt mot sin pappas huvud

Femåringen kan inte hålla sig och spänner bågen.


Pappan sätter upp en måltavla som hans femårige son ska få skjuta med sin nya pilbåge mot. Den lille pojken kan inte hålla sig utan spänner bågen och skjuter rakt mot pappan.

Klippet lades upp på Reddit och användaren, som verkar vara pappan på bilderna, berättar hur han efteråt tog med pojken in och förklarade varför det han gjort var fel. Pappan fortsätter och skriver hur han själv har lika mycket ansvar i det som hände, femåringen kunde inte veta hur fel det var.

Pappan skadades inte av händelsen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Utökade EU-sanktioner mot Iran på väg

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

1 timme sedan
Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.