Utterns glada upptäckt får tusentals personer att le

Ibland önskar man att livet var lika lätt som den här utterns.


Hos Minnesota Zoo i USA fanns det i onsdags ett djur som var snäppet gladare än de andra. Djuret är en treårig utter vid namn Bobby.

Bobby har precis insett nöjet med att åka kana på mage i snön och det här kan vara det gulligaste någonsin. Ögonblicket fångades på video och klippet lades upp på Facebook och har redan visats över 30 000 gånger.

Ja, när vi ser det här djuret kan vi inte låta bli att le.


/
Zoo
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Miljontals svenskar använder BankID för att identifiera sig och signera avtal. Men för vissa mobilanvändare upphör tjänsten snart att fungera.

Polisen i Karlskoga rapporterar om brand

"Det luktar brandrök i ett flerfamiljshus i Karlskoga", skriver polisen på sin hemsida.

Skyddsjakt på varg efter ponnyangrepp

Länsstyrelsen i Stockholm har utlyst skyddsjakt på varg i ett område norr om Norrtälje. Beskedet kommer efter att två minishetlandsponnyer blivit angripna i förra veckan.