Här springer lillkillen ut i vägen – då offrar pappan sitt egna liv

Pappan ser bilen kommandes i full fart när han gör det hjältemodiga.


Det var den 19 februari som mardrömmen blev till verklighet för en liten kille och hans föräldrar. I klippet kliver han ut i vägbanan när en bil kommer körandes i full fart. Pojkens pappa förstår då vad som håller på att hända och agerar snabbt och springer efter.

Pappans snabba agerande var tyvärr inte tillräckligt och han och hans son blir påkörda av bilen. Mirakulöst nog överlevde de båda och ingen av dem fick vidare skador, skriver Mirror.

Det här hade nog slutat på ett helt annat vis om pappan inte agerat så hjältemodigt och offrat sitt egna liv för sonen.

Bil
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Borlänge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar uppges ha kolliderat vid Domnarvsrondellen i Borlängen", skriver polisen på sin hemsida.

Nya kollektivavtal inom offentlig sektorn

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Sobona har tecknat tre nya kollektivavtal inom den offentliga sektorn. Men Sveriges Lärare säger nej till budet – och Vårdförbundet ska få medling med arbetsgivarna.