1 av 3
2 av 3
3 av 3

Här är hundarna som volontärarbetar för att pigga upp människor

Det här är bland det konstigaste vi sett. Pudlarna har många talanger och i klippet ser vi hur de gungar, precis som om de vore människor.


Max och Ruby är bästa vänner och de kommer från Tampa, USA. Vad som skiljer Max och Ruby från övriga pudlar är att de beter sig mer som människor än hundar.

Bildkälla : Faksimil/Instagram

De arbetar ideellt med att åka runt till olika sjukhus och äldreboenden för att pigga upp sjuka och äldre personer. Ägaren, som vill vara anonym, säger att hundarna aldrig blir tvingade till att göra något utan gör allt av ren vilja.

Bildkälla : Faksimil/Instagram

Vi vi inte vad vi ska tycka men en sak är säker: det här är bland det konstigaste vi sett.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

Geely säljer Volvoaktier för 14,5 miljarder

Kinesiska Zhejiang Geely Holding säljer hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Kristersson om Kinberg Batra: En förtroendekris

Statsminister Ulf Kristersson (M) välkomnar JO-utredningen kring landshövdingen och partikamraten Anna Kinberg Batras anställningshärva, men svarar inte på om regeringen fortfarande har förtroende för henne.

Sverige diskuterar luftförsvar till Ukraina

Statsminister Ulf Kristersson (M) bekräftar att Sverige ingår i ett tyskt initiativ om samarbete för att leverera luftförsvar till Ukraina. Men Kristersson vill inte utlova det begärda systemet Patriot.

Dianas kläder under klubban – så dyrt blir det

1 timme sedan
Axelvaddar, påskliljegult och glimrande guldknappar. En liten del av historien kan bli din – eller någon annans – när prinsessan Dianas berömda outfits snart går under klubban. Men det blir med största sannolikhet inte billigt.

Person död: Föll från hög höjd på jobbet

1 timme sedan
En person har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Gävle, skriver polisen på sin webbplats.