Fredag 12 Aug
Stockholm

Kvinna insåg inte sin egen styrka – slet pungen av sin man

En kvinna i Rumänien slet av sin man hans pung.
1 av 3
En kvinna i Rumänien slet av sin man hans pung. Foto: TT bild
Hon greppade tag i testiklarna och då drog sig mannen undan.
2 av 3
Hon greppade tag i testiklarna och då drog sig mannen undan. Foto: TT bild
Det hände på Internationella kvinnodagen och kvinnan var bland annat upprörd över att hennes man inte gett henne blommor.
3 av 3
Det hände på Internationella kvinnodagen och kvinnan var bland annat upprörd över att hennes man inte gett henne blommor. Foto: TT bild

Att ilska kan göra att människor går bananas är en underdrift.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du någonsin varit fruktansvärt förbannad på någon? Då kanske du känner igen känslan av att vilja slita av någon testiklarna? Inte?

Marinela Benea, 40, från Rumänien lät det inte stanna vid en känsla utan gjorde precis det - slet testiklarna av sin man, skriver rumänska sajten Vremeanoua.

Det är internationella kvinnodagen och Marinela Beneas man har inte gett henne några blommor. När han vägrar hjälpa till med hussysslorna går Marinela Benea bananas.

– Jag sa åt honom att han inte var en man och så tog jag tag i hans testiklar, det var inte mitt fel att han drog sig bort, säger hon, enligt Daily mail.

Visste inte sin egen styrka

Mannens vänstra testikel hänger ut och huden är riven mitt itu. Han skickas till sjukhus och får genomgå flera operationer.

Marinela Benea skyller i efterhand på att hon inte visste hur stark hon är. Till en början ångrar hon inte sin attack utan säger att hennes man förtjänade det. I rumänska medier går hon sedan ut och säger att hon ångrar sig, och att hon hoppas att hennes man kommer att förlåta henne.

Anledningen till Marinela Benea ilska säger hon själv beror på att hon var trött på att hennes man kom hem full, enligt Daily Mail.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.