Fredag 14 Maj
Stockholm

Mamman om sexet med sin son: "Det är fantastiskt!"

Kim och Ben är familj biologiskt sett. Nu vill de skaffa barn tillsammans.
1 av 4
Kim och Ben är familj biologiskt sett. Nu vill de skaffa barn tillsammans. Foto: Faksimil New Day / tt bild
Kim gav upp sin son för adoption och nu älskar de varandra.
2 av 4
Kim gav upp sin son för adoption och nu älskar de varandra. Foto: Faksimil New Day
De vill gifta sig.
3 av 4
De vill gifta sig. Foto: tt bild
Fenomenet kallas GSA som inträffar när familj inte vuxit upp tillsammans.
4 av 4
Fenomenet kallas GSA som inträffar när familj inte vuxit upp tillsammans. Foto: tt bild

Mamman adopterade bort sin son – nu är de ett par.

Kommentera (15)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kim West, 51, från Storbritannien och hennes son Ben Ford, 32, bor i Michigan. De har ett förhållande sedan de återförenades 2014 och berättar själva att "sexet är fantastiskt och häpnadsväckande", skriver Daily Mail.

Kim växte upp i London och blev gravid när hon studerade i Kalifornien, USA, när hon var 19 år gammal. Hon bestämde sig för att ge upp sin son för adoption.

När Ben blev adopterad återvände Kim West till Storbritannien och hade därefter ingen som helst relation till sin son. Men i december 2013 fick hon ett brev från sin son som ville hitta sin biologiska mor.

När paret träffades i januari 2014 var Ben fortfarande gift med sin fru och då hände det förbjudna – paret insåg att de var attraherade av varandra.

Nu två år senare har Ben skiljt sig från sin fru och bor nu med sin mamma i Michigan, USA. Förhållandet beskrivs både av paret och i allmän mun som GSA, genetisk sexuell attraktion.

Nu planerar paret att de ska få gifta sig och vill till och med skaffa barn tillsammans. Kim West vill att folk ska förstå deras relation när hon pratade med tidningen New Day:

– Det här är inte incest. Det är GSA. Vi är helt enkelt menade för varandra. Jag förstår att många kommer tycka att det här är äckligt, men vi kan inte kontrollera våra känslor för varandra. Vi är kära.

Bildkälla: Faksimil New Day

Ben berättar också sin historia som började med att han kysste sin biologiska mor på ett hotell efter att de delat på en flaska champagne:

– När jag träffade Kim såg jag inte henne som min mamma utan som en sexuell varelse. Jag gick i terapi innan på ett adoptionscenter och fick då lära mig om GSA.

Paret bor nu tillsammans där de umgås med ett annat GSA-par. De håller på att planera ett särskilt bröllop och vill skaffa barn tillsammans. Om det inte skulle fungera så är paret öppna för en surrogat.

Incest är dock olagligt i staten Michigan och paret är öppna för att flytta.

GSA är ett fenomen där vuxna barn träffar sina biologiska föräldrar (eller andra familjemedlemmar) och då kan inte hjärnan uppfatta personen som familj. Ibland skapas till och med sexuell attraktion. Fenomenet är extremt ovanligt när personerna växt upp tillsammans – troligen en biologisk instinkt för att förhindra inavel.

En forskningsrapport publicerad i British Medical Journal beskriver att ungefär hälften av familjer som separeras i ung ålder känner sexuella känslor vid en återförening.

Kommentera (15)
Kopiera länk
Dela