Ser du den kusliga detaljen från hotellet där berömda skräckisen spelades in?

- 15/04/2016, 22:21
Ser du detaljen?
1 av 3

Ser du detaljen?

Facebook

DÄR!
2 av 3

DÄR!

Facebook

Bu.
3 av 3

Bu.

Giphy

Hotellet ryktas vara plågat av spöken och paranormala aktiviteter.

Hotellet var visserligen inspelsningsplatsen för den legendariske skräckfilmen "The Shining". Men det betyder väl inte att det är fullt av spöken och demoner för det? Eller?

Det kan vi alltså inte vara helt säkra på. När Henry Jau besökte The Stanley Hotel i Estes Park, Colorado i USA bestämde han sig för att ta några foton. Inget konstigt med det.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Det var när han knäppte en bild som en kuslig detalj syntes när han kollade på fotot. Ett riktigt paranormalt fenomen alltså. Det ser nämligen ut som en vålnad är på väg ner för trappan, skriver Daily Mail.

När Jau bestämde sig för att ladda upp bilden på Facebook skrev han "Jag märkte ingenting när jag tog bilden. Men det ser ut som jag visst har fångat ett spöke på bild!".

Bildkälla: Faksimil Facebook

För Daily Mail berättar han också att han drabbades av en mystisk sjukdom efter att han ätit middag på hotellet. Och att han inte såg spöket förrän han vaknade dagen efter. Säga vad man vill om det.

Bildkälla

Hotellet öppnade 1909 och ryktades vara fullt av spöken på 1970-talet. Vissa säger också att man kan höra de läskiga tvillingflickorna från filmen fnissandes och springandes i lokalerna. Man kan fortfarande boka ett hotellrum för omkring 3 000 kronor per natt. Sömn är inte garanterat.

I Sverige jobbar bland annat Paranova med att jaga spöken för att fånga de på bild och det verkar som att spöken också härjar fritt i Sverige.