Den här otroliga lägenheten är bara fjuttiga 28 kvadratmeter

Plötsligt känns en liten studentlya som ett palats.


När Michelle Tennant och Andy Knight skulle byta lägenhet i Hong Kong ville de gärna bo centralt. De fick tag i en liten lägenhet på bara 28 kvadratmeter men ville ändå få plats med både kök, badkar och ett gym. Allt verkade omöjligt när paret hörde av sig till olika arkitekter. Tillslut fick de tag i LAAB Architects som tog sig an uppdraget. Resultatet är det coolaste vi sett!

Det mesta är ihopfällbart, nerfällbart och i golvet finns ett stort skafferi. Som man kan se i videon är det faktiskt gott om plats för gäster och ja, det blev både badkar, gym och ett rejält kök. Otroligt!

En annan, lite större, lägenhet som vi är sugna på att flytta in i är Pluras, speciellt köket är vi intresserade av.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt grovt brott i Södertälje

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

2 timmar sedan
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

2 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

2 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

2 timmar sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

3 timmar sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.