Vad tycker du är viktigast på bröllop, vigseln eller presenterna?
1 av 3
Vad tycker du är viktigast på bröllop, vigseln eller presenterna? - Foto: TT / Emojipedia
Enligt en inlägg på forumet Mumsnet bad ett nygift par om mer pengar i present, trots att de redan fått 1 200 kronor.
2 av 3
Enligt en inlägg på forumet Mumsnet bad ett nygift par om mer pengar i present, trots att de redan fått 1 200 kronor. - Foto: TT
Lite girigt kan tyckas.
3 av 3
Lite girigt kan tyckas. - Foto: TT

Bröllopsgäst i chock efter de nygiftas giriga mejl – ville ha dyrare gåva

1 200 spänn var inte tillräckligt. Det nygifta paret mejlade sin gäst och bad om mer pengar i present eftersom det inte tyckte den första summan var tillräckligt givmilt.


Bröllop brukar handla om kärlek och glädje. Visst är det vad en förväntar sig?

Så blev det inte efter den här vigseln som en Mumsnet-användare skrivit om på sidans forum. Personen var gäst på en tidigare kollegas bröllop och skänkte en bröllopsgåva på 100 pund, det vill säga nästan 1 200 kronor.

Det var efter bröllopet som gästen fick ett chock. De nygifta kontaktade personen i ett mejl och skrev att de ville ha mer pengar.

"Vi var överraskade att ditt bidrag inte verkade matcha dina varma lyckönskningar på vår stora dag. Sett från vårt perspektiv skulle vi vara tacksamma om du justerade det." så skrev bruden och brudgummen, enligt personens post på Mumsnet.

På forumet rasar det in svar på personens fråga om hur den ska besvara mejlet. De flesta håller med om att det är fel och galet otacksamt av paret att be om mer pengar. Vissa frågar sig om personerna verkligen var redo för att gifta sig, eller om de bara gjorde det för presenterna.

Till slut kommer trådstartaren med ett nytt inlägg och uppdaterar alla om att den skrivit "Jag antar att det blivit ett missförstånd?" som svar på mejlet.

Kan ha varit det bästa möjliga svaret.

Bildkälla

Daily Mail har skrivit om den galna konversation och har även grävt fram en ännu senare kommentar från den som startade tråden. Den meddelar att brudparet inte svarat på mejlet.

Även om detta var awkward var det inte lika illa som för den person som flydde från sitt eget bröllop. Dessutom var det antagligen ingen som ställde till en liknande scen som Kanye West gjorde sist han vad på bröllop.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det okej att be om dyrare present?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

1 timme sedan
En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.