Dockorna är gjorda för att efterlikna flickor mellan tre och nio år.
1 av 7
Dockorna är gjorda för att efterlikna flickor mellan tre och nio år. - Foto: AliExpress
Många av dem har platt bröstkorg och små händer.
2 av 7
Många av dem har platt bröstkorg och små händer. - Foto: AliExpress
På bilderna på hemsidan är dockorna ofta avklädda.
3 av 7
På bilderna på hemsidan är dockorna ofta avklädda. - Foto: AliExpress
De kan också skräddarsys efter kundens önskemål.
4 av 7
De kan också skräddarsys efter kundens önskemål. - Foto: AliExpress
Här är samma docka som på föregående bild, men med rosa hår.
5 av 7
Här är samma docka som på föregående bild, men med rosa hår. - Foto: AliExpress
Dockorna ska se så små och oskuldsfulla ut som möjligt.
6 av 7
Dockorna ska se så små och oskuldsfulla ut som möjligt. - Foto: AliExpress
7 av 7

Pedofil säljer sexdockor – som ser ut som treåriga flickor

Ett japanskt företag tillverkar och säljer sexdockor till pedofiler, eftersom ägaren, som själv tänder på barn, anser att även pedofiler ska få utlopp för sina sexuella fantasier.


Dockorna, som säljs helt lagligt, är mellan 100 och 140 centimeter långa, vilket är den vanligaste längden för flickor mellan tre och nio år, rapporterar Mirror.

Och det är också så dockorna ser ut – som småbarn.

Grundaren till ett av företagen som säljer dockorna, en japansk man vid namn Shin Takagi, som själv är pedofil men aldrig agerat ut sina fantasier, förklarar företagets existens som nödvändig.

Han säger att han anser att hans dockor kan rädda barn från att bli utsatta för sexuella övergrepp.

– Jag får ofta brev från köpare som skriver "tack vare din docka kommer jag aldrig begå några brott", och tillägger:

– Vi borde acceptera att det inte går att ändra någons fetisch. Jag hjälper människor att uttrycka sina lustar på ett lagligt och etiskt sätt. Det är inte värt att leva om man måste göra det med undertryckta fantasier, säger han i en intervju med The Atlantic.


Försäljningen är helt laglig och på internethemsidan AliExpress säljs dockor från olika företag helt öppet. De lockar kunder med formuleringar som "den här oskuldsfulla flickan väntar på ditt välkomnande", skriver Mirror.

De beskrivs också som de har egna personligheter eller attribut, så som frisyrer, som köparen måste ta hand om. Många företag erbjuder också skräddarsydda dockor med valbar hår- och ögonfärg.

På många bilder visas dockorna i utmanande poser för att locka köparen än mer. Och efter vissa annonser finns uppmaningen att "skicka ett mejl så får du nakenbilder och en video på dockan".

Bildkälla: Mirror

Priserna för dockorna rör sig mellan 3000 och 7000 kronor.

Ofta är de gjorda av materialet cyber skin som är ett material som ska vara så likt mänsklig hud som möjligt. Det finns också listor över vad dockorna är passande för – där ingår många olika sexuella aktiviteter, men också "känslomässigt sällskap".

Tittar man på köpehistorien på AliExpress kan man se från vilka länder köp gjorts. De länder som återkommer är USA, Storbritannien, Australien, Kanada och Tyskland, och en norrman. Nyheter24 har ännu inte sett någon svensk som köpt.

Vissa av annonserna har fått recensioner och feedback från köpare. En köpare från japan skriver bland annat: "Det är precis som en verklig liten flicka... och ansiktet är väldigt naturligt och sött". En brittisk användare skriver att hen är nöjd med den höga kvaliteten, samt att dockan kommer "med allt på bilden", skriver Mirror.

En psykolog vid University of Toronto som The Atlantic pratat med kommenterar dockorna så här:

– Det finns två typer av pedofiler, de som nöjer sig med att ha ett substitut som en docka eller exempelvis tecknad barnpornografi, och så finns det den typ som blir mer frustrerad av att ha substituten, skriver The Atlantic.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Patrik, 43, som tänder på skjutna, blödande småflickor i trikåer, men ändå inte anser sig själv vara en pedofil.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du det här är okej?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel uppges ha attackerat mål i Syrien

USA: Vapen förstörda i Jemen

Sju sjömålsrobotar, tre attackdrönare och tre containrar med vapen tillhörande den Iranstödda Huthirörelsen i Jemen förstördes av USA:s militär under måndagen, enligt ett uttalande.

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

Flygbolaget SAS kan få böta i Danmark för att ha brutit mot reglerna under coronapandemin.

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

1 timme sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.

Nvidia presenterar ny AI-processor

2 timmar sedan
Amerikanska chiptillverkaren Nvidia presenterar en ny processor som vd Jensen Huang hoppas ska stärka bolagets dominans inom AI-hajpen, som redan gjort bolaget till världens tredje högst värderade börsbolag.

Aggressiv björn lös i Slovakien – fem skadade

igår 23:12
En slovakisk turiststad har utlyst undantagstillstånd efter att fem personer skadats i en björnattack. Bland de skadade finns ett barn.