Fredag 14 Maj
Stockholm

Mördarkvinnan erkänner: Hade samlag och drack blod från halshuggna offer

Juana kallades för "La Peque" som betyder "den lilla".
1 av 5
Juana kallades för "La Peque" som betyder "den lilla". Foto:
Hon försörjde sig på att sälja sex innan hon började jobba för kartellen Zetas.
2 av 5
Hon försörjde sig på att sälja sex innan hon började jobba för kartellen Zetas. Foto:
Juana sitter i fängelse.
3 av 5
Juana sitter i fängelse. Foto:
Hon ska själv ha avslöjat att hon brukade utföra sexuella handlingar på sina offer. Exakt hur sant det är går förstås att spekulera i, men sjukt obehagligt är det i vilket fall som helst.
4 av 5
Hon ska själv ha avslöjat att hon brukade utföra sexuella handlingar på sina offer. Exakt hur sant det är går förstås att spekulera i, men sjukt obehagligt är det i vilket fall som helst. Foto:
Juana med ett vapen.
5 av 5
Juana med ett vapen. Foto:

"Den lilla" var hennes smeknamn när hon arbetade för kartellen Zetas. Hennes sätt att behandla offren är riktigt vidrigt.

Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela

Den här kvinnan vill du inte möta ensam i mörk gränd. 28-åriga mexikanska Juana är antagligen farligare än de flesta människor du någonsin träffat.

Daily Mail skriver om Juana som värvades av kartellen Zetas. Hon går under smeknamnet "La Peque" och började jobba med de kriminella genom att hålla utkik efter polisen åt dem, men blev snart mer och mer inblandad.

Enligt lokala sajten Denuncias ska Juana känt sig äcklad första gången hon såg en person mördats av ett blodigt slag i huvudet. Saker förändras dock. Allt eftersom tiden gick började den blivande mördaren att bli allt mer blodtörstig.

Hon ska ha uttryckt att hon blev upphetsad av blodet och badade i det efter att hon haft ihjäl ett offer.

– Jag till och med drack det medan det var varmt, ska Juana sagt.

Enligt Daily Mail skriver den lokala sajten att "La Peque" inte nöjde sig med det. Hon ska i alla fall ha antytt att hon också tillfredställde sig själv med kropparna från halshuggna. Både huvudena och resten av kropparna.

Som tur är sitter lönnmörderskan bakom lås och bom. Uttalandena ska hon ha gjort från ett fängelse i Kalifornien, skriver Daily Mail.

Om du inte får nog av personer som dricker blod ska du läsa om draagqueenen som drack blod från ett försvunnet barn eller om dödsdömde mördaren som också förtärde offrets blod.

Hade du blivit rädd om du mötte "La Peque"?
Tack för din röst!
Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela