Här har gubben sex med tjejerna – på lyxhotellets balkong

Om du funderar på hur det ser ut när en förmodligen stenrik gubbe har sex med två tjejer på en fem stjärnig hotellbalkong, då finns ett klipp för dig.


Vi vet inget bakom de här bilderna så vi lägger ingen som helst värdering i vad som händer eller varför just de här tre personerna befinner sig på balkongen samtidigt.

Vi fnissar mest åt att någon lyckats filma det här!

Platsen är femstjärniga hotellet Waldorf Astoria i Chicago och det är några grannar som hade turen/oturen att se precis allt som hände rakt över gatan.

Vad som exakt händer i klippet är svårt att se, men du får använda din fantasi och vi tror inte det är någon medicinsk undersökning i alla fall.

Ett annat par som råkade fångas på film var det här paret i Ryssland, de hade sex i ett kyrktorn när en drönare flög förbi. Märkligaste sexet på film kanske är det här, en kille som har sex med trottoaren.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Varningen: Betydande korallblekning pågår

Världen upplever nu betydande korallblekning, meddelar den amerikanska vädermyndigheten NOAA. Det är den andra stora korallblekningen på tio år.

Börsen ser ut att öppna nedåt

Det pekar nedåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets, i linje med hur det ser ut på ledande Europabörser.

"Prata mer om relationer och sex med era barn"

Prata mer om relationer och sex med era barn. Det är uppmaningen från Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) efter att en ny undersökning visar att bara hälften av alla föräldrar gör det.

Morgonens nyheter

Här är morgonens nyheter i korthet.

Polisen i Göteborg rapporterar om uppdatering

"Den anmälda försvunna kvinnan från ett äldreboende i Majorna är anträffad.", skriver polisen på sin hemsida.