Alexander väntade på sin "flickvän" på flygplatsen i Kina – i 10 dagar

- 03/08/2016, 15:17 -
Alexander ville överraska sin dejt med ett besök, men det gick inte riktigt som planerat.
1 av 2

Alexander ville överraska sin dejt med ett besök, men det gick inte riktigt som planerat.

Faksimil Youtube

I ett rent infall fick Alexander för sig att han var tvungen att besöka Zhang, så han bokade biljetter till Changsha Huanghua International Airport och gav sig iväg.
2 av 2

I ett rent infall fick Alexander för sig att han var tvungen att besöka Zhang, så han bokade biljetter till Changsha Huanghua International Airport och gav sig iväg.

TT BILD

Alexander flög nästan 500 mil för att överraska sin nätdejt. Det spontana besöket fick honom akut inlagd på sjukhuset.

Romantiska filmer och TV-serier matar oss ständigt med historier om förälskade människor som aldrig ger upp hoppet. Men i verkligheten är det helt klart en hårfin gräns mellan att vara romantisk och att vara riktigt creepy.

Någon som helt klart hamnade på fel sida av den gränsen är Alexander Pieter Cirk, 41 år, från Holland. Hans desperata längtan efter sin nätdejt fick honom nästan att stryka med tillslut.

Enligt Alexander hade han en riktigt bra grej på gång med sin långdistansförälskelse Zhang, 26 år, i Changsha i Kina. De hade chattat intensivt i två månader. I ett rent infall fick Alexander för sig att han var tvungen att besöka Zhang, så han bokade biljetter till Changsha Huanghua International Airport och gav sig iväg.

– Vi hade en romantisk relation, men efter ett tag blev han lite avståndstagande och kall mot mig. Plötsligt skickade han bilder till mig föreställande flygbiljetter, sa Zhang till en TV-reporter enligt CCTV News China.

Trots att han skickade bilderna till henne så utgick hon ifrån att det var ett skämt. Han hörde inte av sig därefter heller.

Men den flygande holländaren tog sig iväg på en nästan 500 mil lång resa för att få träffa Zhang. Som inte dök upp.

Bildkälla

I tio långa dagar väntade Alexander på flygplatsen, tills han slutligen blev så uttorkad att han fick läggas in akut på sjukhus.

Zhangs förklaring till varför hon inte svarade på hans kontaktförsök eller dök upp på flygplatsen, var för att hon hade åkt till en annan stad för att genomföra plastikkirurgi och att hon inte kunde se sina meddelanden.

(Eller så ringde kanske alla varningsklockor väldigt högt, vilket är fullt rimligt i sammanhanget.)

Bildkälla

Trots den oväntade utgången på Alexanders spontana resa – som slutade med att han åkte tillbaka hem till Holland – så menar Zhang att de planerar att ses någon gång snart framöver när de båda två har tillfrisknat ordentligt, skriver Metro UK.


Någon annan som balanserar på den där hårfina gränsen mellan gullig och obehaglig, är Will. Hans arrangerade semesterfoton där han låtsas att hans flickvän är med på bilderna är nästan lite för mycket.

Hur skulle du känna om en nätdejt spontanbesökte dig?